Grenada

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Grenada

Nemovitosti na prodej v Grenada

Pokud hledáte nemovitost k prodeji v Grenata, potřebujete přečíst si zprávu o trhu s nemovitostmi. Grenada je karibská země, která se skládá z hlavního ostrova a několika menších ostrovů všude kolem. Centrální ostrov Grenada je přezdívaný Spice Island a vezme si jméno od státu, představuje kopcovité území domů na plantážích s oříškem. Zde je kapitál, St. George's, jehož barevné domy, gruzínské budovy a počátkem 18. století Fort George přehlížejí úzký přístav Carenage. Na jihu se nachází pláž Grand Anse.

Grenada se nachází severně od Trinidadu a Tobaga a jižně od Svatého Vincence a Grenadiny.

Trh s nemovitostmi v Grenadě výrazně vzrostl v roce 2018 a tento pozitivní trend by měl pokračovat iv roce 2019.

Minulý rok byl pro Grenadu pozitivní rok: po téměř sedmi letech kontrakce a stagnace způsobené globálním ekonomickým kolapsem jsme konečně viděli stabilizační trendy a známky růstu na trhu s nemovitostmi. Takže je to dobrý okamžik, pokud chcete koupit nemovitost na prodej v Grenadě.

Obnova trhu s Grenádou je způsobena ekonomickým zotavením Spojených států a Spojeného království, protože většina mezinárodních kupujících, kteří se zajímají o prodej nemovitostí v Grenadě, pocházejí z těchto dvou zemí. Přestože zahraniční nákupci tvoří pouze 7% transakcí, jejich podíl na hodnotě je významný.

 

Vzestup trhu byl také podporován programem Citizens by Investment (CBI), který umožnil různým luxusním vývojům získat potřebný kapitál prostřednictvím částečného vlastnictví nebo prodeje akcií ve společnosti.

Tento program dosáhl významné trakce. Program CBI by měl napomáhat dalšímu vývoji nemovitostí.

Cizinci si mohou koupit pozemky v Grenadě. Cizinci musí zaplatit daň z pozemku cizince, která se rovná 10% hodnoty nemovitosti, která jim uděluje licenci k držení cizí půdy.

Obecně platí, že výnosy jsou kolem 4,3% u nemovitostí v pobřežních oblastech Grenady, které jsou středem trhu s nájemnými nemovitostmi.

Nájemné na ostrovech jsou převážně sezónní, ale tento údaj je určen pro dlouhodobé pronájmy.

Trh s nemovitostmi v Grenadě se nadále rozšiřuje a rozvíjí a stanoví nový prodejní prodej nemovitostí určených k prodeji v Grenadě. Několik projektů, které přicházejí v roce 2018, je určeno k vytvoření nových úrovní luxusních nemovitostí.

  •  
    Stěhování do Grenady. Zahraniční a žijí v Grenadě

        Po analýze hlavních turistických a nestátních destinací, ideální pro přerozdělení, nepochybně identifikujeme skutečně jedinečnou a neopakovatelnou realitu. Nesporný protagonista našeho mini-průvodce je ponořen do Karibského moře a dnes je ostrov Grenada. Ideální místo pro začátek od nul ...

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 21636

Prodat Vila, Grenada, St Patrick, Sauteurs, Mt Rodney

10,902,075.42CZK
Prodat
Vila

929.03 m²
Nedávno postavený, plně zařízený, 2 patrový dům v krásné Grenada, 4 ložnice (en-suite hlavní ložnice), 3 koupelny, 2 obývací prostor, velká kuchyň, jí...
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB